PASSIE VOOR SCHOENEN EN KINDEREN

Tonttu Schoenen Roeselare

Kinderschoenenwinkel Tonttu is na 25 jaar een gevestigde waarde in Roeselare, gekend voor zijn klassiekere stijl en kwalitatieve, gesteunde lederen schoenen. Lisanne Vandewiele trad vijf jaar geleden in de voetsporen van de vorige zaakvoerster. Nadat ze zes jaar als werknemer in de winkel had gewerkt, kreeg ze de kans om de zaak over te nemen en die heeft ze met beide handen gegrepen. Ze volgde daarmee haar passie voor schoenen én werken met kinderen. Een gedroomde combinatie!


Met ons ruim assortiment kinderschoenen, van maatje 16 tot 41, vinden alle meisjes en jongens gegarandeerd schoenen die bij hen passen. Tonttu zet vooral in op modebewuste schoenen met een traditionele kwaliteit. Daarbij horen ook schoenen voor steunzolen, die absoluut niet aan stijl inboeten.

Zecchino D’oro, Pom D’api, Beberlis, Gallucci… zijn allemaal sterke merken van top kwaliteit, volledig in leer en tegen de juist prijs. Hou zeker ook onze website, facebookpagina en instagram in de gaten voor de laatste collecties, nieuwtjes en wistjedatjes.

Tonttu
St. Amandsstraat 12
8800 Roeselare
www.tonttu.be