KINDERBRILLEN MET EEN VERHAAL

Optiek Dumont

Een eerste kinderbril zorgt vaak voor een rollercoaster van emoties. De aanpak van en het assortiment bij Optiek Dumont Kids zorgt ervoor dat een blij kindergezicht en gelukkige ouders het brillen zelfs leuk gaan vinden. Dat is de passie van Optiek Dumont Kids.

Steven van Optiek Dumont geeft al sinds 1988 het beste van zichzelf, voor iedereen die op zoek is naar de perfecte bril. Zijn vrouw Kaat gaf jaren les in het eerste leerjaar en met die bagage startte ze in 2000 de kinderafdeling op. Gelijktijdig met de opstart volgde ze de opleiding Optiek. De afdeling is intussen een volwaardige winkel, Optiek Dumont Kids, uniek in zijn soort en enig in de streek met een impact tot ver daarbuiten. Je vindt er prachtige brillencollecties waarvoor Kaat en Steven zich laten inspireren door vakbeurzen in Parijs en Milaan. Je kan er bovendien zonnebrillen en zwembrillen op sterkte verkrijgen. Elk kind krijgt bij aankoop van een nieuwe bril ook een reservebril mee naar huis. Ondertussen heeft Optiek Dumont Baby de familie vervoegd, speciaal voor de allerkleinsten.

Optiek Dumont
Rijselstraat 109 en 144
8200 Brugge
www.kinderoptiek.be