Meer info?

LOCALKID

In één tijdschrift brengen we TIEN geselecteerde lokale handelaars samen, die zich stuk voor stuk richten op aanstaande jonge gezinnen met kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een opticien, een boetiek met kinderkledij, een speelgoedwinkel – noem maar op. 

Jullie, dus. 

De tien lokale handelaars zijn compatibel met elkaar. Met andere woorden: jullie krijgen allemaal dezelfde doelgroep over de vloer, maar jullie zijn niet elkaars concurrent. Integendeel. Jullie complementeren elkaar.

Het gaat om een mooi, stijlvol magazine – zonder logo’s -, waarin alle handelaars goed en gelijkwaardig naar voren komen. Jullie kunnen er bijvoorbeeld instaan met een interview, om het verhaal achter jullie producten te vertellen – you name it

Wij zorgen voor de teksten, de opmaak en de druk. Jullie zorgen zélf voor de verspreiding, in jullie eigen zaak: daar bevindt zich tenslotte de doelgroep! Bij een oplage van 500 exemplaren en tien samenwerkende local shops, betekent dit een bereik van 5000 potentiële klanten. Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten: €500 ex. BTW. Dat is 0,10 euro per boekje, minder dan een zelf gedrukte flyer of één betaalde Google klik! Het magazine is trouwens ook online door te bladeren op deze website – handig voor je vindbaarheid in Google. 

Interessant? Dat dachten wij ook! Meld je zaak daarom snel aan via localmagazine.be.

LOCALMAGAZINE.
Een eigen magazine, via andere handelaren verspreid onder de eigen doelgroep.
Een betere kruisbestuiving is er niet!