NEGEN MAANDEN MOOI ZWANGER

Nine to Go

Wie denkt dat zwangerschapskledij niet hip of mooi kan zijn, is nog nooit bij Nine to Go langs geweest. Naast nationale en internationale topmerken als Attesa, Pietro Brunelli, Fragile, Mama Licious, Love2wait en meer, vind je er ook badkledij, lingerie, tassen, schoenen en baby gifts.

Na de zwangerschap draag je de kledij van Nine to Go gewoon verder, want er zijn enkele collecties die passen zowel met als zonder buikje. Niet alleen fijn voor mama’s in spe, maar voor iedereen met gevoel voor mode. De trendy Deense merken Lolly’s Laundry en Y.A.S. zijn hier mooie voorbeelden van.

Nine to Go, dat is meer dan 100 m2 winkelplezier voor modebewuste mama’s. Met meer dan dertien jaar ervaring geven Isabelle en Karoline met veel plezier deskundig advies, zodat jij er negen maanden lang stralend bij loopt!

Ken je iemand die in blijde verwachting is? Een cadeaubon van Nine to Go is negen maanden geldig, en je krijgt er een originele fopspeen bij!

Ma. van 13u30 tot 18u
Di. tot en met zat. van 10u tot 18u

Nine to Go
Delaerestraat 13
8800 Roeselare
www.ninetogo.be

nine to go roeselare

Geef een reactie