ONZE BEELDEN, JOUW VERHAAL

WIT Fotografie

Jürgen de Witte steekt met WIT een hart en ziel in elke foto die hij maakt. Het portfolio van Jürgen en zijn vast team van gediplomeerde fotografen viel dan ook meermaals in de prijzen. “Wij maken beelden waar mensen van dromen, unieke kunstfoto’s om uit te stallen en te delen met iedereen die ze liefhebben”, vertelt Jürgen vol overgave.

Imagination is the beginning of creation. WIT dompelt (groot)ouders en kinderen graag onder in een artistiek verhaal en creëert beklijvende beelden waarin jouw kind de hoofdrol speelt. Omdat kinderen erg puur zijn en oprechte, uitgesproken emoties tonen. Ga voor gestileerde, pure en kunstzinnige foto’s of net erg kleurrijke fantasiebeelden. Het portfolio van WIT kan je bekijken op www.wit.be!

WIT Fotografie
Stationsstraat 22a
8380 Brugge
www.wit.be