LOKAAL WINKELEN VOOR JE BABY

bubbels en co maldegem

Bubbels & Co in Maldegem is een babyspeciaalzaak, gedragen door twee gepassioneerde dames én mama’s met het hart op de juiste plaats. In de winkel van maar liefst 600 m2 groot vindt elke mama of mommy to be de leukste spulletjes voor haar kleine bubbeltje. Ook papa’s, vrienden en familie zijn uiteraard van harte welkom. Of je nu op zoek bent naar de basics of houdt van unieke of eerder luxueuze babymerkjes, Kim en Shanna luisteren naar jouw verhaal en wensen. Ze geven je met veel overgave advies op maat. Hun missie? Elke klant goed informeren en laten vertrekken met een goed gevoel. Bij Bubbels & Co vind je naast een enthousiaste glimlach ook altijd net dat tikkeltje meer.

Bijna dagelijks wordt het aanbod aangevuld met nieuwe babyspullen! Ook leuk is de geboortelijst die je online kunt aanleggen voor jouw kleine bubbel. Ontdek het uitgebreide, hedendaagse assortiment op onze webshop.

Bubbels & Co
Kon. Astridlaan 59
9990 Maldegem
www.bubbelsenco.be

Geef een reactie