DESIGN VOOR KIDS

callebert design brugge

Speelgoed en kinderspullen hoeven nooit meer uit de toon te vallen in huis. Callebert Design was één van de eerste designzaken die een kinderafdeling opende in 2005, genaamd Callebert Kids. De uitbreiding kwam er toen de vierde generatie de fakkel overnam. Zaakvoerster Lien Callebert: “Wij wonen zelf in een loft en hebben vier kinderen. Het is zo jammer om telkens speelgoed te moeten opbergen, omdat het niet past bij je interieur. Ook voor andere ouders wil ik hierop een antwoord bieden met Callebert Kids”. Met merken als Alessi, Vitra en PlanToys biedt Callebert Kids tijdloze, moderne cadeau- en interieurartikels aan die niet alleen kinderen, maar ook hun ouders en grootouders bekoren. Laat je inspireren door de webshop of kom langs in de winkel.

Callebert Design
Wollestraat 25
8000 Brugge
www.callebert.be