GRENZELOZE CREATIVITEIT EN FANTASIE

SASK Roeselare

Is jouw zoon of dochter tussen zes en elf jaar oud en barst hij of zij van de creativiteit en fantasie? Wil je ook graag dat de talrijke schermen minder belangrijk worden in hun leefwereld? In de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten (SASK) van Roeselare worden jonge kinderen geprikkeld met fantasierijke thema’s en creatieve opdrachten.

We houden van onze kinderen omwille van hun tomeloze energie, verbluffende creativiteit en grenzeloze fantasie. De uren die ze tegenwoordig achter een scherm doorbrengen, doet daar helaas geen goed aan. Alhoewel… Je kent het vast wel: je haalt het scherm weg en even weten ze niet wat gedaan, tot ze beginnen te spelen of knutselen. Inderdaad, kinderen genieten er nog steeds van om met hun handen bezig te zijn!

In de Stedelijke academie voor Schone Kunsten van Roeselare laat je je zoon of dochter achter in de veilige handen van echte kunstenaars. Zij dompelen jouw kapoen onder in de wereld van beeldende kunsten en stimuleren hun creatieve vaardigheden.

Inschrijven voor volgend schooljaar kan vanaf begin juni op www.saskroeselare.be. Kom gerust ook een kijkje nemen op de eindejaarstentoonstelling op zaterdag 6 juni van 10 tot 17 uur of op zondag 7 juni van 14 tot 17 uur. Iedereen welkom!

SASK
Stedelijke academie voor Schone Kunsten Roeselare
Leenstraat 14
8800 Roeselare
www.saskroeselare.be