VRIENDSCHAP EN PLEZIER OP HET HOCKEYVELD

Roeselare Rangers

Zoals de Rangers Hockeyclub in Roeselare zijn er geen twee. Reeds vanaf het derde kleuter kunnen kinderen zich uitleven op het hockeyveld, samen plezier maken en mooie vriendschappen opbouwen. Zowel jongens als meisjes zijn welkom, al dan niet om enkel recreatief of ook competitief te spelen. Is hockey iets voor jouw zoon of dochter? Ongetwijfeld! Elk team bestaat uit verschillende spelers: snelle, sterke, behendige of slimme spelers. Er is dus vast en zeker een plekje voor jouw kind.

De Rangers Hockeyclub heeft sinds kort een gloednieuw clubhuis met zonnig terras waar ook de ouders graag samenkomen en waar leuke events worden georganiseerd. De sfeer zit er altijd in!

Kennismaken met hockey kan tijdens de vriendjesdagen. Wil jouw zoon of dochter komen proeven op woensdagnamiddag 27 mei? Mail dan naar info@hockeyclubroeselare.be. Of kom gerust langs op zaterdag om in de voormiddag onze Rangers van de lagere school en in de namiddag die van de middelbare school aan het werk te zien! Als ouder kan je trouwens ook zelf één keer per maand aan een hockey-initiatie deelnemen, gevolgd door een glaasje in de gezellige bar. Kortom, hockey is er voor jong en oud.

Tot binnenkort?

Roeselare Rangers
www.hockeyclubroeselare.be
www.instagram.com/roeselarerangers www.facebook.com/RoeselareRangers